GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη το τυχερό πεντάρι του Τζόκερ – Κλήρωσε κέρδη 339.000 ευρώ σε κάτοικο της περιοχής!

-Η τύχη χαμογέλασε ξανά σε κάτοικο της πόλης  -Παρά ένα πολυεκατομμυριούχος θα γινόταν κάτοικος της περιοχής  Στην Ξάνθη συμπληρώθηκ...

-Η τύχη χαμογέλασε ξανά σε κάτοικο της πόλης 
-Παρά ένα πολυεκατομμυριούχος θα γινόταν κάτοικος της περιοχής 

Στην Ξάνθη συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 339.521,44 ευρώ τα οποία κλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης το Τζόκερ. 

Όπως είναι γνωστό, στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ σημειώθηκε ακόμη ένα τζακ ποτ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν τυχεροί που αν και δεν κατάφεραν να μαντέψουν σωστά όλα τα νούμερα της κλήρωσης, ωστόσο κερδίζουν ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά ποσό. 

Στην Ξάνθη το 5αρι 
Σε όλη την Ελλάδα υπήρξε ένα δελτίο στο οποίο υπήρχαν συμπληρωμένα σωστά τα 5 νούμερα του Τζόκερ (έλειπε μόνο το +1) το οποίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Ξάνθης. Πρόκειται για το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, επί της οδού Αν. Δημητρίου, ιδιοκτησίας κ. Γ. Αρσένη στο οποίο μάλιστα μόλις πριν από μερικές ημέρες συμπληρώθηκε ένα ακόμη δελτίο, αυτή την φορά στο Λόττο, το οποίο κέρδισε μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Ο ιδιοκτήτης του δελτίου σίγουρα θα έτριβε τα μάτια του το βράδυ της Πέμπτης όταν συνειδητοποιούσε πως καταβάλλοντας μόλις 2,5 ευρώ (η αξία του δελτίου) κατάφερε να κερδίσει σχεδόν 340.000 ευρώ! 

Μέχρι στιγμής ο ίδιος βέβαια διατηρεί την ανωνυμία του, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο τυχερό πρακτορείο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελά σε κατοίκους της Ξάνθης μιας και το τελευταίο διάστημα τυχερά παιχνίδια όπως το Τζόκερ και το Λόττο αλλά και το Λαχείο έχουν μοιράσει εκατομμύρια στην περιοχή.