GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τροχαίο στον κόμβο της ΣΕΒΑΘ στην Ξάνθη – Διακινητής με μετανάστες συγκρούστηκε με Ι.Χ.

-Εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα 3 άτομα και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό -Ο διακινητής επιχείρησε να κατέβει ανά...

-Εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα 3 άτομα και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό
-Ο διακινητής επιχείρησε να κατέβει ανάποδα από την Εγνατία Οδό στην Ξάνθη και συγκρούστηκε 

Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμούς και τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Ξάνθη στον κόμβο της Εγνατίας Οδού στην ΣΕΒΑΘ. 

Ι.Χ. με βουλγάρικες πινακίδες κινούμενο στο ρεύμα προς Καβάλα που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα λίγο πριν τις 08.00 και συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την περιοχή. 

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του Ι.Χ. με τις βουλγάρικες πινακίδες που μετέφερε μετανάστες αντιλήφθηκε πως τον ακολουθεί όχημα της Αστυνομίας και επιχείρησε να αποφύγει την σύλληψη, προσπαθώντας να κατέβει από την Εγνατία Οδό στο ύψος της ΣΕΒΑΘ. Στην προσπάθεια του αυτή συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο κινείτο στην ίδια κατεύθυνση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο οι οδηγοί όσο και οι επιβάτες των δύο οχημάτων.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να καταστραφούν σχεδόν ολικώς και να εγκλωβιστούν τρία άτομα ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για τον απεγκλωβισμό τους. Οι εμπλεκόμενοι που τραυματίστηκαν, συνολικά δηλαδή 11 άτομα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεκόπη για λίγη ώρα, ενώ στο οδόστρωμα έπεσαν υγρά αυτοκινήτων τα οποία καθαρίστηκαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.