GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το καλαμπόκι που κάνει πάταγο στις παραλίες της Ξάνθης – 1 ευρώ με αλάτι, 99 λεπτά χωρίς!

-Το “αφεντικό” τρελάθηκε και σκόρπισε απλόχερα το γέλιο στους λουόμενους της Ξάνθης Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε μικροπωλητής στην Ξάνθ...

-Το “αφεντικό” τρελάθηκε και σκόρπισε απλόχερα το γέλιο στους λουόμενους της Ξάνθης

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε μικροπωλητής στην Ξάνθη για να πουλήσει τα καλαμπόκια του, καθώς μετά και το αλαλούμ που έχει προκαλέσει η αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες ο ίδιος αποφάσισε να κάνει λίγο πιο διασκεδαστική την προσέλκυση των πελατών του. 

Πρόκειται για μικροπωλητή ο οποίος γυρίσει από παραλία σε παραλία στον Νομό της Ξάνθης με ένα κουβά γεμάτο βραστά καλαμπόκια, που είναι άλλωστε και η εποχή τους, και ένα τελάρο γεμάτο  χαρτοπετσέτες και αλάτι. 

Αμέσως μετά την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% αλλά και τα προβλήματα που προκαλεί η εφαρμογή του σε προϊόντα εστίασης (όπως είναι το σουβλάκι, το οποίο τιμολογείται με 13% αλλά εάν είναι αλατισμένο με 23%) ο ίδιος αποφάσισε να προσαρμόσει τις τιμές των δικών του προϊόντων στις απαιτήσεις της εποχής! 

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει το κάθε καλαμπόκι προς 1 ευρώ, εάν σε αυτό ο πελάτης θέλει και αλάτι, ενώ σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει αλάτι τότε μπορεί να αγοράσει το καλαμπόκι του στην τιμή των 99 λεπτών.   

Στο άκουσμα της πραγματικά, εξωφρενικής και συνάμα ξεκαρδιστικής αυτής προσφοράς, δεν ήταν λίγοι οι λουόμενοι που βρέθηκαν στις παραλίες της Ξάνθης που ενέδωσαν στον πειρασμό και με ένα πελώριο χαμόγελο δέχθηκαν να αγοράσουν το καλαμπόκι τους!