GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωσε Ντιμίτροφ η SKODA Ξάνθη - Ο 27χρονος μέσος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα (+VIDEO)

Την απόκτηση του 27χρονου μέσου, Νικολάι Ντιμιτρόφ, ανακοίνωσε η Skoda Ξάνθη, η οποία έφτασε αισίως τις πέντε μεταγραφές το φετινό καλοκ...


Την απόκτηση του 27χρονου μέσου, Νικολάι Ντιμιτρόφ, ανακοίνωσε η Skoda Ξάνθη, η οποία έφτασε αισίως τις πέντε μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. 

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης είναι επίσημα από την Τρίτη ο Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Οι Ακρίτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Βούλγαρο μέσο, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την τουρκική Μανίσασπορ, στην οποία μέτρησε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (11 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο). Παράλληλα, με την πρώην ομάδα του είχε φτάσει και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου έχασε τον τίτλο από τη Γαλατασαράι.

Ο 27χρονος χαφ ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Λέφσκι Σόφιας, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην επαγγελματική ομάδα του δόθηκε και το προσωνύμιο «Ροναλντίνιο» λόγω της τεχνικής του κατάρτισης.

Το 2010 πήρε μεταγραφή στην τουρκική Κασίμπασα, για να πάει το 2013 στο Σαμσούνσπορ, που έμεινε για ένα εξάμηνο. Επόμενος σταθμός ήταν η Μπολούσπορ, όπου έκατσε για ένα χρόνο πριν υπογράψει στην Μανίσασπορ.

Η ανακοίνωση 
«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικολάι Ντιμιτρόφ».