GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης – Φώναξαν “Μένουμε Ευρώπη” (+ΦΩΤΟ)

-Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Ρολόι της πόλης  Μήνυμα υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη αλλά και το Ευρώ έστει...

-Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Ρολόι της πόλης 

Μήνυμα υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη αλλά και το Ευρώ έστειλαν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. 

Με σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη, Ναι στο Ευρώ”, πολίτες από διάφορες πολιτικούς χώρους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, μπροστά ακριβώς από το Ρολόι της πόλης και κρατώντας πανό αλλά και φορώντας αυτοκόλλητα με την λέξη ΝΑΙ έστειλαν το δικό τους μήνυμα σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής. 

Το σχετικό κάλεσμα για την συγκέντρωση απηύθυνε πριν από μερικές ημέρες αρχικά μέσα από τα social media και στην συνέχεια και δια του Τύπου η Επιτροπή υπέρ του ΝΑΙ που οργανώθηκε στην περιοχή. Στ συντριβάνι της πόλης αναρτήθηκαν πανό με συνθήματα υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συνθήματα κοινά με αντίστοιχες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την χώρα. 

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, πλήθος πρώην βουλευτών, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων. 

Το ραντεβού δόθηκε για τις 8.00 το βράδυ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συγκέντρωση ήταν ειρηνική χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό. Από την πλευρά της η Αστυνομία έλαβε προληπτικά μέτρα ασφαλείας, λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο της συγκέντρωσης υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ καθώς και δυνάμεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.