GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Ξάνθη ο Πόντιος δρομέας που τρέχει μέχρι την Παναγία Σουμελά - Θα φτάσει στις 15 Αυγούστου! (+ΦΩΤΟ)

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Παρασκευή ο δρομέας Γιώργος Ζαχαρίδης που ξεκίνησε με τα πόδια το μακρινό του ταξί για την Παναγιά Σουμελά, στην Τρ...

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Παρασκευή ο δρομέας Γιώργος Ζαχαρίδης που ξεκίνησε με τα πόδια το μακρινό του ταξί για την Παναγιά Σουμελά, στην Τραπεζούντα του Πόντου. 

Πρόκειται για τον Πόντιο δρομέα που επιχειρεί από την Πτολεμαΐδα να φτάσει τρέχοντας μέχρι και τον Πόντο στις 15 Αυγούστου. Όπως εξηγεί ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης που τον φιλοξένησε την Παρασκευή, πρόκειται για ένα προσωπικό τάμα του δρομέα με τον ίδιο να παρουσιάζεται ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα του.  

"Στην Ξάνθη διανυκτέρευσε, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 φιλοξενούμενος του Συλλόγου μας , 5η ημέρα του ιερού ταξιδιού του προς την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου,  ο Γιώργος Ζαχαριάδης" τονίζει τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων, εξηγώντας πως "εκπληρώνοντας προσωπικό του Τάμα ξεκίνησε με τα πόδια το μακρινό του ταξίδι από την Παναγία Σουμελά του Βερμίου για να βρίσκεται στην γιορτή Της, 15 Αυγούστου, στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα. Μέλη του Συλλόγου τον υποδεχθήκαμε στην πλατεία της πόλης μας, για να τον συμπαρασταθούμε και να τον εμψυχώσουμε στην μεγάλη αυτή του προσπάθεια. Του τραγουδήσαμε τραγούδια τη Παναϊας και του ευχηθήκαμε να τον φροντίζει σε όλο του το ταξίδι".