GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νεκρή καρέτα-καρέτα στο Φανάρι Κομοτηνής – Την ξέβρασε το κύμα και την βρήκαν λουόμενοι

-Ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό με θύμα μια χελώνα στις ακτές της Θράκης  Μια θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή στο Φαν...

-Ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό με θύμα μια χελώνα στις ακτές της Θράκης 

Μια θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή στο Φανάρι της Κομοτηνής. 

Τα κύματα ξέβρασαν το άτυχο ζώο στην πολυσύχναστη ακτή της Κομοτηνής, ενώ λουόμενοι αντίκρισαν το δυσάρεστο θέαμα και ειδοποίησαν την Λιμενική Αρχή. Ακολούθησε η καταγραφή του περιστατικού, όπως άλλωστε προβλέπεται σχετικώς, ενώ δόθηκε εντολή για την απομάκρυνση του νεκρού ζώου από την περιοχή με βάση την διαδικασία που ακολουθείται. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται νεκρή χελώνα στις ακτές της Θράκης φέτος, μιας και τόσο στην Κομοτηνή όσο και στην Ξάνθη έχουν ήδη καταγραφεί αρκετά αντίστοιχα περιστατικά. 

Τόσο χελώνες όσο και δελφίνια που κολυμπούν στο Θρακικό Πέλαγος συνήθως τραυματίζονται μέσα στην θάλασσα είτε από καΐκια είτε από επιτήδειους, ενώ η θάλασσα τα ξεβράζει στην ακτή προκαλώντας φυσικά θλίψη. 

“Δυστυχώς είναι η δεύτερη χελώνα καρέτα καρέτα που εντοπίζεται νεκρή στην παραλία του κάμπινγκ Φαναρίου από την αρχή του καλοκαιριού.Θλιβερό το θέαμα...” σχολιάζει η κα Στέλλα Μπομποτα, που αποθανάτισε με την φωτογραφική της μηχανή το δυσάρεστο θέαμα της νεκρής χελώνας στο Φανάρι.