GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λύση και εκκαθάριση για την Αναπτυξιακή – Ορίστηκαν 2 εκκαθαριστές στην αυτόκλητη Γ.Σ.

-Η πολύπαθη αναπτυξιακή εταιρία της Ξάνθης οδηγείται πλέον οριστικά σε λύση και εκκαθάριση  Την απόφαση να οδηγηθεί η Αναπτυξιακή Ξάνθ...

-Η πολύπαθη αναπτυξιακή εταιρία της Ξάνθης οδηγείται πλέον οριστικά σε λύση και εκκαθάριση 

Την απόφαση να οδηγηθεί η Αναπτυξιακή Ξάνθης, που επί σειρά μηνών βρίσκεται στον πάγο, σε λύση και εκκαθάριση έλαβε η αυτόκλητη Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου. 

Οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των μετόχων, μια ημέρα πριν την εκπνοή της προβλεπόμενης από τον Νόμο προθεσμίας, αποφάσισαν να οδηγήσουν τελικά την εταιρία σε λύση και εκκαθάριση και προς αυτή την κατεύθυνση ορίστηκαν 2 εκκαθαριστές, οι οποίοι καλούνται πλέον να εξετάσουν την οικονομική διαχείριση της εταιρίας.  

Στην αυτόκλητη συνέλευση συμμετείχαν όλοι οι μέτοχοι της Αναπτυξιακής ενώ όπως είναι γνωστό η απόφαση αυτή δεν σηματοδοτεί αυτόματα και την απαλλαγή των διοικήσεων της εταιρίας από πιθανές ευθύνες τους, κάτι που θα διαφανεί και από τον έλεγχο των εκκαθαριστών. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως το πάλαι ποτέ ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο που διαχειρίστηκε αρκετά εκατομμύρια ευρώ τα οποία διοχετεύτηκαν στην τοπική αγορά πλέον παίρνει και επισήμως τον δρόμο της λύσης, ενώ μια σειρά από υποθέσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε η εταιρία στην σημερινή της κατάσταση βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της δικαστικής διερεύνησης.