GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λιποθύμησε ηλικιωμένος περιμένοντας να πάρει 120 ευρώ στην Ξάνθη – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

-Πρόκειται για 80χρονο άνδρα που δεν αισθάνθηκε καλά ενώ περίμενε στην σειρά έξω από την τράπεζα Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης κατ...

-Πρόκειται για 80χρονο άνδρα που δεν αισθάνθηκε καλά ενώ περίμενε στην σειρά έξω από την τράπεζα

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης κατέληξε το πρωί της Πέμπτης ηλικιωμένος άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά της τράπεζας για να παραλάβει ένα τμήμα της σύνταξής του! 

Πρόκειται για έναν 80χρονο άντρα που λίγο μετά τις 9.00 και ενώ βρισκόταν έξω από την Εθνική Τράπεζα, στο πεζόδρομο της Γ. Σταύρου, όπου κυριολεκτικά επικρατούσε για ακόμη μια μέρα το αδιαχώρητο με δεκάδες συνταξιούχους να συνωστίζονται ώστε να παραλάβουν τα χρήματά τους, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. 

Πολίτες που βρίσκονταν γύρω του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ενώ ταυτόχρονα στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε και ένα ασθενοφόρο. Ο ηλικιωμένος συνήλθε ωστόσο μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, στα Επείγοντα, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί τον εξέτασαν διαπιστώνοντας πως δεν επρόκειτο για κάτι το ανησυχητικό. 

Υπενθυμίζεται πως ήδη από την Τετάρτη, όταν και άνοιξαν πέντε τραπεζικά υποκαταστήματα μέσα στην πόλη για την καταβολή συντάξεων σε όσους ηλικιωμένους δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης, οι συνταξιούχοι της περιοχής προσέτρεξαν μαζικά για να παραλάβουν, έστω, και τα 120 ευρώ που τους αντιστοιχούν. 

Το πρωί της Πέμπτης άλλωστε οι ουρές στα κεντρικά υποκαταστήματα τόσο της Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) όσο και της Εθνικής Τράπεζας ήταν τεράστιες και επικίνδυνες για τους ηλικιωμένους και δη αυτούς που ταλαιπωρούνται από διάφορες ασθένειες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ