GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη στρατιωτικού στον Έβρο - Τον ακινητοποίησαν οι Αστυνομικοί

-Σε κατάσταση αμόκ έτρεχε με τους Αστυνομικούς να τον καταδιώκουν  Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπ...

-Σε κατάσταση αμόκ έτρεχε με τους Αστυνομικούς να τον καταδιώκουν 

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κατέληξε ο 40χρονος στρατιωτικός που συνελήφθη στην Ορεστιάδα την Τετάρτη μετά από μια κινηματογραφική καταδίωξη. 

Πρόκειται για έναν ανθυπολοχαγό η καταδίωξη του οποίου ξεκίνησε από το Κισσάριο του Δήμου Διδυμότειχου, με τους Αστυνομικούς να ακολουθούν το Ι.Χ. που ο ίδιος οδηγούσε και τον στρατιωτικό να αναπτύσσει επικίνδυνα ταχύτητα.  

Μάλιστα παρά τις προσπάθειες των Αστυνομικών δεν κατέστη εφικτό αρχικά να ακινητοποιηθεί το όχημα που οδηγούσε ο ίδιος, με τον στρατιωτικό να εισέρχεται στην πόλη της Ορεστιάδας, διασχίζοντας μάλιστα ακόμη και το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Εκεί, και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Σωτηρίου Τσερκέζη και Ορέστου οι Αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, κάτι που συνέβη όταν ο ίδιος έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές καθώς και σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. στο οποίο επίσης προκλήθηκαν ζημιές. 

Οι λόγοι της περιπετειώδους αυτής καταδίωξης μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστοί, ωστόσο ο στρατιωτικός, διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, φαίνεται πως λάμβανε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ σε κατάσταση αμόκ μεταφέρθηκε μετά την σύλληψή του στο Νοσοκομείο.