GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύμα καύσωνα έρχεται στην Θράκη - Θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο την επόμενη εβδομάδα

- Το πρώτο "κλασσικό" κύμα καύσωνα έρχεται από την επόμενη εβδομάδα  - Θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο  - 3...

- Το πρώτο "κλασσικό" κύμα καύσωνα έρχεται από την επόμενη εβδομάδα 
- Θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο 
- 38 με 40 βαθμούς ο υδράργυρος, σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς Κελσίου 
- Προβλέψεις για νέο κύμα καύσωνα και στις αρχές Αυγούστου 

Ήταν έτσι κι αλλιώς ένα δύσκολο καλοκαίρι, εξαιτίας της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας. Και τώρα που ο πολιτικο-οικονομικός "καύσωνας" δείχνει να υποχωρεί έρχεται ένας άλλος, ο... κανονικός! 

Από τη Δευτέρα μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού μας επιφυλάσσει... "καυτή" έξοδο! Σύμφωνα με το weather-in-greece.gr, την επόμενη εβδομάδα θα μας "επισκεφτεί" το πρώτο κλασσικό κύμα καύσωνα. 

Η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 38 με 40οC ενώ σε περιοχές όπου πάντα οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές, ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου!

Το κύμα καύσωνα φαίνεται πως θα κρατήσει μέρες, αφού θα ξεκινήσει από τις 28-29 Ιουλίου και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες 2-3 μέρες του Αυγούστου. Δεν θα είναι όμως το μοναδικό, αφού στις αρχές Αυγούστου αναμένεται και νέο κύμα καύσωνα!

Ο καιρός αύριο Σάββατο
Θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή μονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά. 
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.