GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φωτιά σε σπίτι στο κέντρο της Ξάνθης - Πυροσβεστικά και 1 ασθενοφόρο στην Π. Τσαλδάρη

Φωτιά ξέσπασε σε παλιά οικία επί της οδού Π. Τσαλδάρη στην Ξάνθη, την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πολυσύχναστη οδό τη...

Φωτιά ξέσπασε σε παλιά οικία επί της οδού Π. Τσαλδάρη στην Ξάνθη, την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πολυσύχναστη οδό της πόλης. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από σπίτι που βρίσκεται πίσω ακριβώς από έναν φούρνο ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πλήρως επανδρωμένα Πυροσβεστικά οχήματα καθώς και 1 ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. 

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά άμεσα πριν αυτή επεκταθεί και απειλήσει τις γύρω οικίες, μιας και η Π. Τσαλδάρη, λίγα μέτρα μόλις από το κέντρο της Ξάνθης, είναι γεμάτη οικήματα το ένα δίπλα στο άλλο. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή εκδηλώθηκε. Φαίνεται πως η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα ενώ την στιγμή που ξέσπασε στο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρισκόταν μέσα σε αυτό. 

Στο σημείο βρέθηκε και ένα συνεργείο της ΔΕΗ, προχωρώντας στην διακοπή παροχής ρεύματος όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις υπό τον φόβο εξάπλωσης της φωτιάς. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη για λίγη ώρα, μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά και προσωπικό της Αστυνομίας μερίμνησε για την καθοδήγηση των διερχόμενων οχημάτων. 

Κάτοικοι και περαστικοί συγκεντρώθηκαν παρακολουθώντας την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.