GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φώκιες στις ακτές της Θράκης - Ξεκουράζονται και κολυμπούν από τον Έβρο μέχρι την Θάσο (+VIDEO)

Από προηγούμενη εμφάνιση φώκιας στην Αλεξανδρούπολη -Εντοπίζονται από λουόμενους που δεν χάνουν την ευκαιρία να τις πλησιάσουν και τι...

Από προηγούμενη εμφάνιση φώκιας στην Αλεξανδρούπολη
-Εντοπίζονται από λουόμενους που δεν χάνουν την ευκαιρία να τις πλησιάσουν και τις φωτογραφίσουν 

Τις εμφανίσεις τους στις ακτές της Θράκης συνεχίζουν οι φώκιες που κατά καιρούς εντοπίζονται στην περιοχή, προκαλώντας φυσικά το ενδιαφέρον των λουόμενων που τις συναντούν. 

Πρόσφατα εντοπίστηκε μια φώκια στον Έβρο καθώς και άλλη μια στην Κομοτηνή. Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός MOm - Monachus Monachus που παρατηρεί την δραστηριότητα των συμπαθέστατων αυτών ζώων στην περιοχή, κατέγραψε μια από τις τελευταίες αυτές εμφανίσεις. 

"Τις εμφανίσεις του στις ακτές του Έβρου συνεχίζει ο ενήλικος αρσενικός που κολυμπά και ξεκουράζεται κατά μήκος των ακτών της Θράκης και της Θάσου.! Ο «Ορφέας» όπως τον ονομάσαμε, περιμένει τις θηλυκές που θα επιστρέψουν στις σπηλιές της περιοχής κατά την αναπαραγωγική περίοδο που θα αρχίσει σε λίγο! Άλλαξε τρίχωμα και με ανανεωμένη εμφάνιση ετοιμάζεται για φλέρτ και για μάχη σώμα με σώμα με τα άλλα αρσενικά για την επικράτηση του κυρίαρχου που θα ζευγαρώσει με όλα τα θηλυκά της περιοχής!" αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ