GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Φύτρωσαν» ξανά παράνομες σκηνές στο Μυρωδάτο της Ξάνθης – Παρέμβαση της Αστυνομίας (+ΦΩΤΟ)

-Παράνομοι κατασκηνωτές από την γειτονική Βουλγαρία αλλά και Ρομά από την περιοχή -Κλήθηκε η Αστυνομία να παρέμβει για την απομάκρυνσή τ...

-Παράνομοι κατασκηνωτές από την γειτονική Βουλγαρία αλλά και Ρομά από την περιοχή
-Κλήθηκε η Αστυνομία να παρέμβει για την απομάκρυνσή τους 

Την παρέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε η επανεμφάνιση παράνομων κατασκηνωτών στην περιοχή του Μυρωδάτου τις τελευταίες ημέρες. 

Πρόκειται για επισκέπτες από την γειτονική Βουλγαρία αλλά και Ρομά από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, οι οποίοι έστησαν στην πολυσύχναστη πλαζ του Νομού σκηνές και μάλιστα μπροστά ακριβώς από τον χώρο του κλειστού κάμπινγκ, απολαμβάνοντας τόσο την δροσιά των δέντρων που υπάρχουν εκεί, όσο και την ηρεμία της θάλασσας. 

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται δια νόμου ενώ από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τους κατασκηνωτές πως παρανομούν και πρέπει να απομακρυνθούν. Πέραν των σκηνών, τοποθετήθηκαν ακόμη και ξύλινες κατασκευές πάνω στην άμμο. 

Την Τρίτη μετέβη στην περιοχή ένα περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και την Τετάρτη για την απομάκρυνση των παράνομων κατασκηνωτών. Άλλωστε, πέραν των υπολοίπων, η παρουσία τους στην περιοχή δημιούργησε μεγάλες εστίες σκουπιδιών και μόλυνσης, μιας και οι περισσότεροι πετούσαν τα σκουπίδια τους δίπλα στις σκηνές τους ή μέσα στον χώρο του κάμπινγκ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στην περιοχή παράνομοι κατασκηνωτές, μιας και πρόσφατα εντοπίστηκαν ξανά σκηνές αλλά και τροχόσπιτα, τα οποία τοποθέτησαν στην παραλιακή ζώνη κυρίως επισκέπτες από την γειτονική Βουλγαρία. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η παρουσία τους στην περιοχή, υπήρξαν και πάλι αντίστοιχες παρεμβάσεις ώστε να ενημερωθούν για το απαγορευτικό περί ελεύθερου κάμπινγκ αλλά και την απομάκρυνσή τους.