GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γυαλιά καρφιά αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ξάνθη – Αδίστακτοι ληστές έσπασαν τα πάντα!

-Έσπασαν 2 τζαμαρίες, 3 Ι.Χ., έκλεψαν 3 ηχοσυστήματα, 1 μπαταρία και διάφορα εργαλεία  -Πρόκειται για ακόμη ένα χτύπημα στην περιοχή που...

-Έσπασαν 2 τζαμαρίες, 3 Ι.Χ., έκλεψαν 3 ηχοσυστήματα, 1 μπαταρία και διάφορα εργαλεία 
-Πρόκειται για ακόμη ένα χτύπημα στην περιοχή που γειτνιάζει με τον οικισμό του Δροσερού 

«Γυαλιά καρφιά» έκαναν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Honda στην Ξάνθη, τα ξημερώματα της Τρίτης, κλέβοντας και σπάζοντας κυριολεκτικά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. 

Πρόκειται για την αντιπροσωπεία Ευστρατίου, που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Λάγους σε μια περιοχή όπου έχουν καταγραφεί αναρίθμητες κλοπές και διαρρήξεις τα τελευταία χρόνια, με τους επαγγελματίες να δεινοπαθούν και να νιώθουν κυριολεκτικά αβοήθητοι στα χέρια επιτήδειων διαρρηκτών. 

Έσπασαν 2 τζαμαρίες
Οι δράστες εισήλθαν μέσα στην αντιπροσωπεία, χωρίς ωστόσο να γίνουν αντιληπτοί, σπάζοντας 2 τζαμαρίες από το κατάστημα καθώς και τα παράθυρα από 3 Ι.Χ. αυτοκίνητα που υπήρχαν στον εκθεσιακό χώρο. 

Στην συνέχεια αφαίρεσαν 3 πλήρη ηχοσυστήματα αυτοκινήτων καθώς και 1 μπαταρία, αλλά και διάφορα εργαλεία τα οποία βρήκαν μπροστά τους. Μεταξύ άλλων μάλιστα οι διαρρήκτες έκλεψαν ακόμη και το κλειδί από το Ι.Χ. του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας.   

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων, ενώ αντικρίζοντας τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι δράστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Άλλωστε οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται εδώ και μήνες σε ψυχολογικό πανικό και τρόμο, ζητώντας να βρεθεί λύση η οποία δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Πρόσφατα ιδιοκτήτες ακινήτων και επαγγελματίες συγκέντρωσαν υπογραφές και υπέβαλαν αναφορά στην Εισαγγελία για το πρόβλημα.