GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπούκαρε σε αρτοποιείο με όπλο και ζητούσε τις εισπράξεις υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης!

-Καμπάνα 4 ετών για την απόπειρα ληστείας και 6 μηνών για την παράνομη οπλοκατοχή  -Του επιβλήθηκε ποινή... προσωρινής παύσης 1 έτους κα...

-Καμπάνα 4 ετών για την απόπειρα ληστείας και 6 μηνών για την παράνομη οπλοκατοχή 
-Του επιβλήθηκε ποινή... προσωρινής παύσης 1 έτους και στέρηση αποδοχών από το Πειθαρχικό
-Άσκησε Ένσταση ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης 

Βαριά καμπάνα επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης στον υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης που το 2013, μπούκαρε σε γνωστό φούρνο της Ξάνθης και υπό την απειλή όπλου ζήτησε από την υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις. 

Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση που απασχόλησε έντονα την τοπική ειδησεογραφία της εποχής, μιας και ο δράστης, όταν η υπάλληλος αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα, της επιτέθηκε χτυπώντας την στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Φυλάκιση 4 ετών! 
Η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες του Δικαστηρίου, με τον Μονομελές Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 4 ετών για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας και ποινή φυλάκισης 6 μηνών για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ThrakiToday.com, στον ίδιο επιβλήθηκε ποινή προσωρινή παύσης δώδεκα μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας ΑΜΘ, για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός και εκτός υπηρεσίας.

Ωστόσο, κατά της εν λόγω απόφασης ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης άσκησε ένσταση. 

Το ιστορικό της επίθεσης
Στις 12/09/2013 ο εγκαλούμενος υπάλληλος εισήλθε σε αρτοπωλείο της περιοχής και με την απειλή όπλου το οποίο έφερε παράνομα μαζί του επιχείρησε να εξαναγκάσει την υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις.

Επειδή η υπάλληλος αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο παράνομο αίτημά του και αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της απλή σωματική βλάβη.