GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Βούλιαξαν» τα Άβδηρα – Π. Θαλασσινός και BeetRoots μάγεψαν στα Δημοκρίτεια (+ΒΙΝΤΕΟ)

-Πλήθος κόσμου το βράδυ της Κυριακής στον παραδοσιακό οικισμό των Αβδήρων  Μια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι β...

-Πλήθος κόσμου το βράδυ της Κυριακής στον παραδοσιακό οικισμό των Αβδήρων 

Μια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στα Άβδηρα, με τον Παντελή Θαλασσινό αλλά και τους Ξανθιώτες BeetRoots να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων για τα Δημοκρίτεια. 

Οι ιστορικός οικισμός των Αβδήρων πλημμύρισε από κόσμο, ήδη από νωρίς το απόγευμα, ενώ στην σκηνή ανέβηκαν οι BeetRoots που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές τους ερμηνείες αλλά και τις μουσικές τους επιλογές. 



Πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν παραδοσιακά εδέσματα στην πλατεία του χωριού, την στιγμή που ο οικισμός βούλιαζε από επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν την νύχτα τους στα Άβδηρα. 

Λίγο μετά τις 9.30 ανέβηκε στην σκηνή ο δημοφιλής Παντελής Θαλασσινός, με τους μουσικούς του, κρατώντας ζεστό το κοινό μέχρι και αργά το βράδυ. 

Ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης πρόσφερε στον Π. Θαλασσινό ένα μπουκέτο με λουλούδια, αφού πρώτα τον καλωσόρισε στα Άβδηρα και του ζήτησε να διασκεδάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες που βρέθηκαν στην συναυλία.