GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άνοιξαν οι κάλπες στην Ξάνθη – Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με... «κίνηση» ακόμη και πριν τις 7.00

-Ηλικιωμένοι βρέθηκαν να περιμένουν έξω από εκλογικό τμήμα πριν τις 7.00 το πρωί  -Απουσίες για ακόμη μια φορά στα μέλη των εφορευτικών ε...

-Ηλικιωμένοι βρέθηκαν να περιμένουν έξω από εκλογικό τμήμα πριν τις 7.00 το πρωί 
-Απουσίες για ακόμη μια φορά στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών 

Χωρίς προβλήματα άνοιξαν το πρωί της Κυριακής οι κάλπες στην Ξάνθη, με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται κανονικά και να ασκούν απρόσκοπτα το εκλογικό του δικαίωμα. 

Από τις 7.00 το πρωί και σταδιακά άνοιξαν όλα τα εκλογικά τμήματα της Ξάνθης, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους να βρίσκονται στην θέση τους και τα συνήθη προβλήματα με την έλλειψη εφορευτικών επιτροπών να καταγράφονται ξανά. 

Σε αρκετά εκλογικά τμήματα, όπως άλλωστε συνηθίζεται, επιστρατεύονταν οι πρώτοι ψηφοφόροι που έσπευσαν να τοποθετηθούν σχετικά με το Δημοψήφισμα, ώστε να καλυφθούν κενά των εφορευτικών επιτροπών. Πρόκειται για ένα γνωστό πρόβλημα, το οποίο κάθε φορά αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. 

Βέβαια, σε εκλογικό τμήμα της περιοχής πριν καλά καλά οι δείκτες δείξουν 7.00 το πρωί υπήρξαν κάποιοι ηλικιωμένοι, κυρίως, που προσήλθαν για να ψηφίσουν πιστεύοντας πως οι κάλπες ανοίγουν νωρίτερα. Φυσικά ο πόθος δεν κατέστη εφικτό να ικανοποιηθεί πριν από τις 7.00 το πρωί, όταν και άνοιξαν οι κάλπες και μπόρεσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Σε αντίθεση με άλλες περιοχές, στην Ξάνθη το εκλογικό υλικό έφτασε έγκαιρα σε όλα τα τμήματα της περιοχής ενώ δεν κατεγράφη κάποιο πρόβλημα κατά το ξεκίνημα της διαδικασίας, κάτι που φυσικά αποδίδεται σε έναν μεγάλο βαθμό στις πυρετώδεις προσπάθειες των εκλογικών συνεργείων, που μέσα σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που ανέλαβαν.