GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοίγουν τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο Νοσοκομείο Ξάνθης – Ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη

Το Νοσοκομείο ενημερώνει ότι τα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία για το μήνα Αύγουστο είναι διαθέσιμα από τις 24 ...

Το Νοσοκομείο ενημερώνει ότι τα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία για το μήνα Αύγουστο είναι διαθέσιμα από τις 24 Ιουλίου 2015.  

Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους: 
Κατευθείαν από την εφαρμογή του Νοσοκομείου E@IATREIA με χρήση του email τους ή του κινητού τους τηλεφώνου

Απευθυνόμενοι στους επαγγελματίες υγείας δίνοντας προσεκτικά τα στοιχεία τους

Από τον κοινόχρηστο υπολογιστή με οθόνη αφής που βρίσκεται στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου

Από την εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό android που μπορούν να εγκαταστήσουν οι χρήστες από τον ιστότοπο του Νοσοκομείου

Ειδικά για πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στους παραπάνω 4 τρόπους διαχείρισης ραντεβού, λειτουργούν δύο τηλεφωνικές συνδέσεις 25413-51274 και 25413-51252, όπου μπορούν να απευθύνονται και να ομιλούν ζωντανά με υπαλλήλους του Νοσοκομείου που θα τους εξυπηρετήσουν με προθυμία.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή E@IATREIA έχει αναβαθμιστεί μέσα στον τρέχοντα μήνα ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί καλύτερα τους πολίτες. 

Για το λόγο αυτό την  Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 και ώρα 12:00 θα γίνει ζωντανή παρουσίαση της εφαρμογής στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων της εφαρμογής από τους πολίτες και από τους επαγγελματίες υγείας και την ανταλλαγή απόψεων – προτάσεων σχετικά με αυτή. 

Η ενημέρωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό το οποίο προτρέπεται να προσέλθει και στους επαγγελματίες υγείας που το επιθυμούν. Καλούνται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την καλύτερη λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου.
Με Εκτίμηση
Ο Διοικητής
Πάσχου Αθανάσιος