GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανησυχούν για τα αναπηρικά επιδόματα οι δικαιούχοι στην Θράκη – Ζητούν την άμεση καταβολή τους

-Πρόκειται για τα επιδόματα του Μαΐου και του Ιουνίου τα οποία δεν έχουν καταβληθεί μέχρι στιγμής  Την ανησυχία τους για την καταβολ...

-Πρόκειται για τα επιδόματα του Μαΐου και του Ιουνίου τα οποία δεν έχουν καταβληθεί μέχρι στιγμής 

Την ανησυχία τους για την καταβολή των αναπηρικών προνοιακών επιδομάτων (Μαΐου-Ιουνίου) εκφράζουν οι δικαιούχοι στην Θράκη, με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης να κρούει τον κώδωνα για την επιβίωση των ατόμων με αναπηρία. 

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε επισημαίνεται πως “η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης ενόψει των δραματικών εξελίξεων, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την καταβολή των αναπηρικών προνοιακών επιδομάτων. Αναρωτιόμαστε πότε και πως τα άτομα με αναπηρία θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαΐου – Ιουνίου 2015 για να ανταποκριθούν στη δύσκολη επιβίωση τους, στην αγορά των φαρμάκων και στις επιπλέον δαπάνες της αναπηρίας τους”. 

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται πως “ζητούμε από την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς να προβούν άμεσα στην διαδικασία καταβολής των επιδομάτων που τα έχουν απόλυτη ανάγκη τα άτομα με αναπηρία”.