GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρολίγον τραγωδία στα Μάγγανα Ξάνθης - Γλίτωσε από πνιγμό 11χρονο κοριτσάκι

-Σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των λουομένων και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αβδήρων -Ακόμη ένα αντίστοιχο συμβάν πριν λίγες ημέρες και πάλι ...

-Σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των λουομένων και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αβδήρων
-Ακόμη ένα αντίστοιχο συμβάν πριν λίγες ημέρες και πάλι στα Μάγγανα

Στο παρά ένα σώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένα 11χρονο κοριτσάκι από βέβαιο πνιγμό στα Μάγγανα, της Ξάνθης. 

Ο νεαρό κοριτσάκι κολυμπούσε στα ρηχά μαζί με την ανήλικη, μικρότερη, αδελφή της όταν γύρω στις 5:15 παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πνιγεί. Λουόμενοι που βρίσκονταν στην πολυσύχναστη παραλία της Ξάνθης αντικρίζοντας το τί είχε συμβεί έσπευσαν να βοηθήσουν την 11χρονη ενώ στο σημείο προσέτρεξε και ο ναυαγοσώστης. Μία νεαρή κοπέλα μαζί με τον ναυαγοσώστη την έβγαλαν στην ακτη και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες μιας και είχε πιεί αρκετό νερό.

Ακολούθως μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων για προληπτικές εξετάσεις όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία της και αποχώρησε. 

Δεν είναι ή πρώτη φορά φέτος, δυστυχώς, που καταγράφεται αντίστοιχο περιστατικό μιας και πριν από μόλις μερικές ημέρες ένα 6χρονο αγοράκι απειλήθηκε με πνιγμό στην παραλία των Μαγγάνων. Και σε εκείνη την περίπτωση η άμεση επέμβαση των λουομένων που βρίσκονταν στην πλαζ. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως φέτος οι παραλίες της Ξάνθης αριθμούν τέσσερις ναυαγοσώστες καθώς υπάρχει από ένας στα Μάγγανα, το Εράσμιο, το Μυρωδάτο και το Πόρτο Μόλο.