GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πνίγηκε ηλικιωμένη στο Μυρωδάτο – Έτρεξε να την σώσει ο ναυαγοσώστης αλλά ήταν ήδη αργά!

-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Αβδήρων όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της -Πρόκειται για μια 75χρονη από την Βουλγαρία  Τραγ...

-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Αβδήρων όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της
-Πρόκειται για μια 75χρονη από την Βουλγαρία 

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τρίτη μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Βουλγαρία που πνίγηκε στην παραλία του Μυρωδάτου. 

Πρόκειται για μια 75χρονη η οποία βρέθηκε το πρωί στην πολυσύχναστη πλαζ της Ξάνθης και επέλεξε να απολαύσει το μπάνιο της δίπλα στο οργανωμένο τμήμα της παραλίας. Ωστόσο γύρω στις 11.45 πνίγηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ έγινε αντιληπτή από τους λουόμενους αλλά και τον ναυαγοσώστη που υπάρχει στην περιοχή, ο οποίος ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει κάτι μιας και ήταν ήδη αργά για την ίδια. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα που μετέφερε την ηλικιωμένη στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και το Λιμενικό που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία επήλθε ο πνιγμός. 

Πρόκειται για τον πρώτο πνιγμό που σημειώνεται φέτος στην περιοχή, ενώ στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα περιστατικά, με πιο τραγικό τον πνιγμό ενός ανήλικου αγοριού πέρσι το καλοκαίρι.

Τι αναφέρει το Λιμενικό
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Τρίτης, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ'' Δήμου Αβδήρων, Π.Ε. Ξάνθης, 75χρονη αλλοδαπή. Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.