GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρήνος στην Ξάνθη για τον άδικο χαμό 26χρονου μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο ατύχημα

Σε κλίμα πένθους κηδεύτηκε το πρωί του Σαββάτου ο 26χρονος μοτοσικλετιστής από το Πετεινό της Ξάνθης που έχασε τη μάχη με τον θάνατο την Π...

Σε κλίμα πένθους κηδεύτηκε το πρωί του Σαββάτου ο 26χρονος μοτοσικλετιστής από το Πετεινό της Ξάνθης που έχασε τη μάχη με τον θάνατο την Παρασκευή. 

Ο 26χρονος Σίμος Σιδηρόπουλος, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από μερικές ημέρες κινούμενος με τη μηχανή του επί της επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Εξοχής και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. 

Τα τραύματα που έφερε ήταν ιδιαιτέρως σοβαρά ενώ έχριζε άμεσης ανάγκης για αίμα. Μάλιστα τόσο ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ξάνθης όσο και ο Σύλλογος Τριτέκνων, γνωστοί, φίλοι και συγγενείς του άτυχου νέου επιδόθηκαν σε έναν αγώνα ευαισθητοποίησης για τη συγκέντρωση αίματος, το οποίο και είχε μεγάλη ανάγκη ο 26χρονος. 

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να εκδηλώσουν το πένθος του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας μαύρες φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης προς τον εκλιπόντα.