GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βραδυνή Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ' Λυκείου από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 το βράδυ τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου πο...

Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 το βράδυ τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα διαγωνισθούν από τη Δευτέρα στις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Πολλά παιδιά και γονείς παρακολούθησαν με κατάνυξη τη Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος και προσευχήθηκαν για την θεία φώτιση και βοήθεια κατά τις ημέρες των εξετάσεων. 

Ο Μητροπολίτης κατά το Κοινωνικό μίλησε πατρικά προς τα παιδιά, τόνωσε την αυτοπεποίθησή τους και να διώξει το άγχος τους. Τα συμβούλεψε πως αυτές οι εξετάσεις δεν είναι οι σημαντικότερες που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους και τα προέτρεψε να χαλαρώσουν τις τελευταίες ημέρες, να προσευχηθούν στο Χριστό και στη Παναγία να τους φωτίσουν κατά τις εξετάσεις. Στη συνέχεια μίλησε προς τα παιδιά ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού κ. Στέργιος Αποστολακούδης ο οποίος επανέλαβε τις προτροπές του Σεβασμιωτάτου και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης έδωσε σε κάθε παιδί από ένα στυλό με έντυπες ευχές και από μία σοκολάτα που, όπως είπε, «βοηθάει στην τόνωση και την εγρήγορση του μυαλού» και ευλόγησε και ευχήθηκε στο κάθε παιδί ξεχωριστά.