GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλημμύρισε από μουσικές η Ξάνθη – Κάθε γωνιά γεμάτη νότες για το Φεστιβάλ “Πόλις Ονείρων” (+VIDEO)

-Συμμετέχουν πάνω από 1.000 μαθητές από 22 μουσικά σχολεία από την Ελλάδα, την Τουρκία και Βουλγαρία  Από... νότες πλημμύρισε τη Δευτέ...

-Συμμετέχουν πάνω από 1.000 μαθητές από 22 μουσικά σχολεία από την Ελλάδα, την Τουρκία και Βουλγαρία 

Από... νότες πλημμύρισε τη Δευτέρα η πόλη της Ξάνθης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Πόλις Ονείρων” στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 1.000 μαθητές μουσικών σχολείων από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία. 

Σχεδόν σε κάθε γωνιά του κέντρου και φυσικά την Κεντρική Πλατεία, στήθηκαν μουσικές σκηνές πάνω στις οποίες ανέβηκαν οι μαθητές παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα, γεμίζοντας την πόλη με τραγούδια και χορό. Οι μαθητές βρέθηκαν από νωρίς το πρωί τόσο στην Πλ. Διοικητηρίου, όσο και στην Πλ. Ελευθερίας καθώς και στο Εμπορικό Κέντρο προσελκύοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των περαστικών ενώ φορούσαν μπλουζάκια με συνθήματα κατά της ενδοσχολικής βίας.

Όπως είναι γνωστό το Φεστιβάλ “Πόλις Ονείρων” ξεκίνησε πέρσι για πρώτη φορά και έχει ως στόχο να καταστήσει την Ξάνθη ελκυστική στους μαθητές των Μουσικών Σχολείων, να επισκεφθούν την περιοχή και να γνωρίσουν την πόλη του Μάνου Χατζιδάκι. Άλλωστε για αυτό τον σκοπό το απόγευμα της Κυριακής οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην οικία του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, η οποία ανακαινίσθηκε προσφάτως.