GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θανατηφόρο τροχαίο στην Καβάλα με 1 νεκρό – Ενεπλάκη και νεαρός οδηγός από την Ξάνθη

-Βρήκε τραγικό θάνατο ένας άνδρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Καβάλα μετά από τροχαίο Τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα έχασε ν...

-Βρήκε τραγικό θάνατο ένας άνδρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Καβάλα μετά από τροχαίο

Τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα έχασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ένας άνδρας από την Καβάλα.

Πρόκειται για οδηγό δίκυκλης μοτοσικλέτας που νωρίς το πρωί και ενώ κατευθυνόταν προς τον χώρο εργασίας του συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε Ασθενοφόρο όχημα για τη μεταφορά του τραυματισμένου οδηγού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε υποκύπτοντας στα τραύματα που είχε υποστεί.

Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι από την Ξάνθη, ενώ για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση.

Τι αναφέρει η Αστυνομία
Την Πέμπτη (21-05-2015/06:35) στην Καβάλα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά  με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Για το θανατηφόρο δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.