GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Συμμετοχή του ΣΥΠΕΞΑ στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς»

Στο κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και του Εργατικού Κέντρου αλλά και των υπολοίπων συνδικαλιστικών οργανώσεων για τον εορτασμό της Εργατ...

Στο κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και του Εργατικού Κέντρου αλλά και των υπολοίπων συνδικαλιστικών οργανώσεων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ο Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Χαράλαμπος Ευστρατίου, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο και μεταφέροντας μήνυμα αντίστασης των εργαζομένων ενάντια στα Μνημόνια και την μνημονική πολιτική του ΔΝΤ. 

Την Εργατική Πρωτομαγιά τίμησαν εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, άνεργοι και συνταξιούχοι οι οποίοι έδωσαν ηχηρό μήνυμα αντιστάτης προς κάθε κατεύθυνση. 

Οι εργαζόμενοι τιμούν τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα των εργαζομένων, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ. Το μήνυμα της ημέρας ήταν ότι η εργατική πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης αλλά και αγώνων για τα δικαιώματα και τη ζωή της εργατικής τάξης μια και στις μέρες μας αυτά τα δικαιώματα είναι κάτι για τα όποια αγωνιζόμαστε κάθε μέρα.
Ο Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ
Χαράλαμπος Ευστρατίου