GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Ξάνθη – Ληστής με μαχαίρι της επιτέθηκε για χρήματα!

-Η ηλικιωμένη προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια αλλά της έσπασε το κινητό -Έκανε άνω κάτω το σπίτι και την αποθήκη της ψάχνοντας για χρήμ...

-Η ηλικιωμένη προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια αλλά της έσπασε το κινητό
-Έκανε άνω κάτω το σπίτι και την αποθήκη της ψάχνοντας για χρήματα
-Κατέληξε τραυματισμένη η ηλικιωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης 

Στιγμές τρόμου έζησε το πρωί της Πέμπτης μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Γενισέα της Ξάνθης, όταν δέχθηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι από νεαρό ληστή με μαχαίρι και κουκούλα. 

Ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στην οικία της 77χρονης, όπου με την απειλή μαχαιριού απαίτησε από αυτήν να του παραδώσει χρήματα, ωστόσο η ηλικιωμένη γυναίκα αντέδρασε και ο 26χρονος άσκησε σε βάρος της σωματική βία, τραυματίζοντάς την ελαφρά. 

Στη συνέχεια ο δράστης κατευθύνθηκε στην αποθήκη της οικίας αναζητώντας χρήματα, χωρίς αποτέλεσμα και επέστρεψε ξανά στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, αντιλαμβανόμενος ότι η 77χρονη χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια, προκάλεσε φθορές σε αυτό και ακολούθως τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.     

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.  

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, παράβαση του νόμου περί όπλων, απλή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.  

Η 77χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. 
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας Ξάνθης.