GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον ρυθμό του Κυπέλλου ολόκληρη η Ξάνθη – Πήραν φωτιά τα social media για την SKODA (+ΦΩΤΟ)

Ευφάνταστα πανό, μπλουζάκια με συνθήματα υπέρ της SKODA Ξάνθης, συνθήματα αλλά και μηνύματα αγάπης και ευχών κατέκλυσαν ήδη από το βράδυ...

Ευφάνταστα πανό, μπλουζάκια με συνθήματα υπέρ της SKODA Ξάνθης, συνθήματα αλλά και μηνύματα αγάπης και ευχών κατέκλυσαν ήδη από το βράδυ της Παρασκευής τα social media με ολόκληρη σχεδόν την πόλη της Ξάνθης να κινείται σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου. 

Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, η SKODA Ξάνθη, κατάφερε να λάβει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που φάνηκε να ενθουσιάζει τους κατοίκους της περιοχής, που έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στη μάχη για την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Ήδη από την Παρασκευή το βράδυ ξεκίνησε η κάθοδος των φιλάθλων στην Αθήνα, ενώ το πρωί του Σαββάτου δεκάδες λεωφορεία τα οποία μίσθωσε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη μετέφεραν τον κόσμο στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής δεκάδες ήταν αυτοί που επέλεξαν να αναρτήσουν κάτι σχετικό με τον τελικό Κυπέλλου και τη συμμετοχή της SKODA στα social media, με αποτέλεσμα αυτά κυριολεκτικά να πάρουν φωτιά, ενώ σε κάθε στάση τους οι φίλαθλοι φρόντιζαν να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.