GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάλεψε σαν “Βασίλισσα” η SKODA αλλά δεν τα κατάφερε – Ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ οι Ξανθιώτες (+VIDEO)

-Γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό  -Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα οι 4.000 φίλαθλοι της SKO...

-Γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό 
-Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα οι 4.000 φίλαθλοι της SKODA μετά το πέρας του αγώνα 
-Μπήκε δυναμικά στο πρώτο μέρος η Ξάνθη αλλά δεν κατάφερε να βρει δίκτυα πριν τον Ολυμπιακό 

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η SKODA Ξάνθη το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, σε έναν ιστορικό αγώνα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Η “Βασίλισσα” της Θράκης, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό Κυπέλλου μπαίνοντας δυναμικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλό της και πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε γκολ, μετά από ένα τραγικό λάθος, ενώ οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μισό του αγώνα σκοράροντας άλλες δύο φορές. 

Οι ακρίτες βρήκαν δίκτυα λίγο πριν την λήξη του αγώνα με τον συνήθη ύποπτο Καπετάνο, που είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον αγώνα και να κατακτά το Κύπελλο. 


Τεράστια κινητοποίηση φιλάθλων 
Οι φίλαθλοι της SKODA που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, στάθηκαν δίπλα στην ομάδα τους και κυριολεκτικά κατάφεραν να ξεσηκώσουν το ΟΑΚΑ ήταν χιλιάδες, καθώς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα. 

Η ΠΑΕ για τη διευκόλυνση του φίλαθλου κόσμου μίσθωσε λεωφορεία τα οποία ξεκίνησαν στις 7.00 το πρωί από τη Δημοτική Αγορά με κατεύθυνση την Αθήνα. Παράλληλα, αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο με δικά τους μέσα, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής “βομβάρδισαν” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες, ευφάνταστα συνθήματα αλλά και ευχές για την επικράτηση της ομάδας τους. 

Φτάνοντας στο γήπεδο, οι φίλαθλοι πήραν θέση στην κερκίδα, πανηγυρίζοντας ενώ το κλίμα που δημιούργησαν ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν τον αγώνα και όσοι δεν κατάφεραν να μεταβούν στην Αθήνα αλλά έμειναν στην Ξάνθη και επέλεξαν ένα από τα καφέ της πόλης που είχαν στήσει γιγαντοοθόνες για την προβολή του αγώνα. 

Το ρεπορτάζ του αγώνα 
Με τις ξεχωριστές εμπειρίες της πρώτης συμμετοχής σε τελικό κυπέλλου έμεινε η SKODA ΞΑΝΘΗ που γνώρισε την ήττα στο μεγάλο παιχνίδι με 3-1 από τον Ολυμπιακό. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι σκόραραν με τον Χάρα στο 45+1’, τον Ντομίνγκεζ στο 63’ και τον Φορτούνη στο 80’ με τον Καπετάνο να μειώνει στο 87’, φτάνοντας στην 27η κατάκτηση του κυπέλλου και στην 7η συνεχόμενη, στις τελευταίες επτά που βρέθηκαν σε τελικό. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που είχε τις δικές της ευκαιρίες στην αρχή και μείωσε στο τέλος, με την λήξη του αγώνα χειροκροτήθηκε από τους περίπου 4.000 φίλους της που έκαναν το πιο μακρινό ταξίδι σε Τελικό Κυπέλλου.