GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ραντεβού με την ιστορία για τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ - Λουτσέσκου: «Έχω καλό προαίσθημα» (+VIDEO)

Ραντεβού με την ιστορία έδωσε για το απόγευμα του Σαββάτου η Skoda Ξάνθη που θα παραστεί για πρώτη φορά στο τελικό κυπέλλου Ελλάδας, διεκδ...

Ραντεβού με την ιστορία έδωσε για το απόγευμα του Σαββάτου η Skoda Ξάνθη που θα παραστεί για πρώτη φορά στο τελικό κυπέλλου Ελλάδας, διεκδικώντας το τρόπαιο απέναντι στον Ολυμπιακό, μέσα στο ΟΑΚΑ. 

Τις τελευταίες ημέρες η πόλη ζει στον ρυθμό του τελικού, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο, παρακολουθώντας την αναμέτρηση και θα στηρίξουν από κοντά την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. 

Προπόνηση στο ΟΑΚΑ
Το απόγευμα της Παρασκευής (18:20) αναχώρησε η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ για το ΟΑΚΑ, όπου και πραγματοποίησε 40 λεπτά αργότερα την πρώτη και τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου. 

Την προπόνηση παρακολούθησε από το γήπεδο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ, Χρήστος Πανόπουλος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες στους ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση που περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και παιχνίδια 5 εναντίον 2. Στη συνέχεια ο προπονητής χώρισε τους παίκτες σε ομάδες στο διπλό μικρής διάρκειας.

Λουτσέσκου: «Έχω καλό προαίσθημα»
Αισιόδοξος ότι η SKODA Ξάνθη μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν και να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Για μια ομάδα έτοιμη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσει το Κύπελλο έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δήλωσε πως έχει καλό προαίσθημα. 

«Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το Κύπελλο», ανέφερε ο Κώστας Φλίσκας.