GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ οι χιλιάδες φίλαθλοι της SKODA Ξάνθη για τον τελικό Κυπέλλου (+VIDEO)

-Παθιασμένοι φωνάζουν συνθήματα και εμψυχώνουν την ομάδα τους στον δύσκολο αγώνα που δίνει  Στο πλευρό της SKODA Ξάνθη βρίσκονται χιλι...

-Παθιασμένοι φωνάζουν συνθήματα και εμψυχώνουν την ομάδα τους στον δύσκολο αγώνα που δίνει 

Στο πλευρό της SKODA Ξάνθη βρίσκονται χιλιάδες φίλαθλοι που δίνουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. 

Ο κόσμος, που στέκεται στο πλευρό της ομάδας στον ιστορικό αγώνα που δίνει για τη διεκδίκηση του Κυπέλλου, φωνάζει συνθήματα και εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της SKODA. 

Τα social media έχουν πάρει φωτιά, ενώ στην πόλη της Ξάνθης οι καφετέριες και τα καφενεία έχουν βουλιάξει από κόσμο που δεν μπόρεσε να κατέβει στην Αθήνα και παρακολουθεί τον δύσκολο αγώνα της ακριτικής ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.



Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 





Κατά του σχολικού εκφοβισμού ο τελικός
Με σύνθημα «Σε αυτό το παιχνίδι βάζουμε όλοι γκολ», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέλαβε την πρωτοβουλία να αφιερώσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2015 Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη στον αγώνα κατά του σχολικού εκφοβισμού και της βίας (bullying).

Το κοινωνικό μήνυμα που θα στείλει το ποδόσφαιρο θα είναι ηχηρό και στη μετάδοσή του θα συμμετάσχουν οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, οι διαιτητές του τελικού, οι αξιωματούχοι των ομάδων, οι δημοσιογράφοι και σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων που θα βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου ή στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.