GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Λούφα και παραλλαγή» περνά γνωστός τραγουδιστής σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης!

-Σοβαρές καταγγελίες από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων  «Λούφα και παραλλαγή» και φαίνεται πως κάνει γνωστός, και ιδιαίτερα δη...

-Σοβαρές καταγγελίες από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων 

«Λούφα και παραλλαγή» και φαίνεται πως κάνει γνωστός, και ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, τραγουδιστής που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων. 

Στο κείμενο της σχετικής καταγγελίας γίνεται αναφορά σε ευνοϊκή μεταχείριση της οποίας φέρεται να απολαμβάνει ο εν λόγω τραγουδιστής, ενώ παρατίθενται μια σειρά από περιστατικά που έχουν λάβει χώρα μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετεί.  

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων καταγγέλλεται πως ο τραγουδιστής υπηρετεί στο μουσικό τμήμα του Στρατού, "έρχεται το πρωί και κατά τη μία φεύγει" καθώς και πως "δεν έχει φάει ποτέ για μεσημέρι στο στρατόπεδο και δεν έχει κοιμηθεί ποτέ στο στρατόπεδο". 

Παράλληλα, καταγγέλλεται πως λαμβάνει μεγάλες σε διάρκεια άδειες καθώς και πως τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης. "Όμως πρόβλημα υπάρχει και προς τους φαντάρους καθώς όταν αυτοί αιτούνται γιατρό πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα (εκτός ΑΝ είναι κάτι πολύ σοβαρό)" αναφέρεται στο ίδιο κείμενο-καταγγελία καθώς και "πως μια φορά ζήτησε γιατρό (σ.σ. ο τραγουδιστής) και φέρανε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ να τον πάρει να πάνε (ασχολίαστο το γεγονός ότι έβγαζε σέλφι σε αυτό κλπ)". 

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση γύρω από τα όσα καταγγέλλονται τόσο για τη μονάδα που υπηρετεί ο εν λόγω τραγουδιστής όσο και για τον ίδιο και την εν γένει παρουσία του στο στρατόπεδο.