GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατεβάζει... “ρολά” τα βράδια ο Αστυνομικός Σταθμός Σελέρου λόγω έλλειψης προσωπικού!

-Μειώθηκε ο αριθμός του προσωπικού στη νυχτερινή βάρδια και δεν εκτελούνται περιπολίες  -Αστυνομικοί του Τμήματος ΔΙ.ΑΣ. και άλλες μονάδ...

-Μειώθηκε ο αριθμός του προσωπικού στη νυχτερινή βάρδια και δεν εκτελούνται περιπολίες 
-Αστυνομικοί του Τμήματος ΔΙ.ΑΣ. και άλλες μονάδες θα συνεπικουρούν το έργο της φύλαξης
-Ζήτησε την ενίσχυση του Αστυνομικό Τμήματος Γενισέας ο Δήμαρχος Αβδήρων 

“Ρολά” κατεβάζει εδώ και μερικές ημέρες ο Αστυνομικός Σταθμός του Σελέρου, στον Δήμο Αβδήρων της Ξάνθης, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας. Λόγω μείωσης του αριθμού των Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Αστυνομικός Σταθμός λειτουργεί πλέον μόνο με ένα άτομο στη νυχτερινή του βάρδια, με τις περιπολίες να μην εκτελούνται από το Α.Σ. και το κενό να καλύπτεται  από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. καθώς και άλλες μονάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. 

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής ενώ για το ζήτημα ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά και ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης, που επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό ενώ ζήτησε από την πλευρά του να υπάρξει παράλληλα ενίσχυση του αριθμού των Αστυνομικών που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γενισέας ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην περιοχή. Προς το παρών οι Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στην Ξάνθη για να καλύψουν άλλα κενά, ενώ παραμένει άγνωστο το εάν θα ικανοποιηθεί τελικώς το αίτημα που εξέφρασε ο Δήμαρχος Αβδήρων σχετικά με την ενίσχυση του Α.Τ. Γενισέας. 

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που ταλανίζουν και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπως και το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, είναι γνωστές εδώ και καιρό, ωστόσο παρά τις διαρκείς οχλήσεις μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί λύση. Την Τρίτη μάλιστα τα μέλη του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης συναντήθηκαν με τους δύο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθη Γιαννακίδη και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία σχετίζονται κυρίως με τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και τα προβλήματα υποδομών. Από την πλευρά τους οι δύο Βουλευτές, σύμφωνα με τους Αστυνομικούς, δεσμεύτηκαν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

Σε ανακοίνωσή τους οι Αστυνομικοί επισημαίνουν για την παραπάνω συνάντηση πως “την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του σωματείου μας με τους βουλευτές  ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ξάνθης κ. Χουσεΐν ΖΕΙΜΠΕΚ και κ. Στάθη ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ.
    
Συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των αστυνομικών και στην συνέχεια έγινε ευρεία ανάλυση των τοπικών προβλημάτων, με πρώτο την μείωση των οργανικών θέσεων και τα κενά που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες. Την έλλειψη  σε οχήματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Δ.Α. Ξάνθης. 
    
Οι κύριοι βουλευτές αφού άκουσαν όλα τα προβλήματα μας ,είπαν ότι μας βλέπουν όπως όλους τους εργαζόμενους και θα είναι κοντά μας για την επίλυση των προβλημάτων”.