GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τροχαίο μέρα μεσημέρι στην Ξάνθη! Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος - Έσπευσαν να βοηθήσουν περαστικοί (+VIDEO)

-Ηλικιωμένος άνδρες κατέληξε στο έδαφος και πολίτες έσπευσαν να τον βοηθήσουν -Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα που τ...

-Ηλικιωμένος άνδρες κατέληξε στο έδαφος και πολίτες έσπευσαν να τον βοηθήσουν
-Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένας ηλικιωμένος με μηχανάκι σημειώθηκε την Πέμπτη λίγο μετά τις 12.00, στην Ξάνθη, στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου και Νέστου στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης.


Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες Ι.Χ. που κινείτο επί της Δημοκρίτου συγκρούστηκε με τον ηλικιωμένο άνδρα που έβγαινε από τη Νέστου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τη σύγκρουση ο ηλικιωμένος κατέληξε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και χτύπησε το κεφάλι του. 

Ο οδηγός του Ι.Χ. ακινητοποίησε το όχημά του και βγήκε έξω για να δει το τί είχε συμβεί ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που έσπευσε να βοηθήσει. 

Για το συμβάν φυσικά ενημερώθηκε η Αστυνομία, που βρέθηκε άμεσα στον χώρο ενώ κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα.

Μέχρι να φτάσει το Ασθενοφόρο ο ηλικιωμένος παρέμενε στο έδαφος ενώ πολίτες του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες επιστρατεύοντας μάλιστα και μια ομπρέλα ώστε να τον προφυλάξουν από την έκθεση στον ήλιο. 

Μετά από λίγη ώρα άνδρες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, ενώ ένας πολίτης απομάκρυνε τα αίματα από την άσφαλτο.  



Λόγω του ατυχήματος επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για λίγη ώρα με την κυκλοφορία των οχημάτων να διακόπτεται στο σημείο, ενώ αμέσως μετά τη μεταφορά του τραυματισμένου ηλικιωμένου στο Νοσοκομείου ο δρόμος δόθηκε ξανά κανονικά προς χρήση.

Για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση.

Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αντίστοιχα ατυχήματα μέσα στην πόλη με πιο πρόσφατο αυτό επί της οδού Μιχαήλ Καραολή πριν από μερικές ημέρες με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι το οποίο παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσικλέτα όταν επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο με τη μητέρα του, για να περάσει απέναντι. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν αντίστοιχα ατυχήματα και συνιστάται προσοχή τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς που κινούνται μέσα στην πόλη και δη τις ώρες αιχμές.