GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιατρικές υπηρεσίες από το Π.Ε.Δ.Υ. Κομοτηνής σε ασφαλισμένους του Δημοσίου

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. Ροδόπης ενημερώνει τα μέλη του πως για την λήψη ιατρικών υπηρεσιών μπορούν να επισκέπτονται την Μ...

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. Ροδόπης ενημερώνει τα μέλη του πως για την λήψη ιατρικών υπηρεσιών μπορούν να επισκέπτονται την Μονάδα Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ.  Κομοτηνής , το οποίο στεγάζεται στα πρώην πολυιατρεία του Ι.Κ.Α.

Η Μονάδα Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ. Κομοτηνής  διαθέτει τις εξής ιατρικές ειδικότητες:
1 - Παθολογίας
2 - Γενικής Ιατρικής
3 - Οφθαλμολογικής
4 - Ψυχιατρικής
5 - Παιδιατρικής
6 - Ορθοπεδικής
7 - Ακτινολογίας
8 - Μικροβιολογίας

Για τις πέντε πρώτες ειδικότητες, για προγραμματισμένη επίσκεψη (π.χ. συνταγογράφηση χρονίων φαρμάκων, γυαλιά, εμβόλια κλπ) ο ασφαλισμένος μπορεί να κλείσει ραντεβού στα γνωστά πενταψήφια νούμερα (14784, 14554, 14900, 14884).

Για οποιοδήποτε επείγον περιστατικό κατά τη διάρκεια του πρωινού ωραρίου, διατίθεται Ιατρός Υποδοχής (στο ισόγειο του Ι.Κ.Α.), ο οποίος εξετάζει τους ασθενείς εκτάκτως (χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού).

Για τον Ορθοπεδικό, ο ασφαλισμένος θα πρέπει να συνεννοείται με το Γραφείο Κίνησης ασθενών στο τηλ. 2531059290.

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο λειτουργεί καθημερινά από τις 7:15 το πρωί έως και τις 1:30 το μεσημέρι και εκτελούνται ακτινογραφίες με ηλεκτρονικά παραπεμπτικά από οποιονδήποτε ιατρό (δηλ. και από εξωτερικό ιατρό) δωρεάν. Γίνεται επίσης υπερηχογράφημα άνω-κάτω κοιλίας, νεφρών, ήπατος, ουρητήρων, προστάτη κλπ. Το τηλ. συνεννόησης με το ακτινολογικό είναι 2531059283.

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο γίνονται δωρεάν εξετάσεις γενικής και καλλιέργεια ούρων-αντιβιόγραμμα, καλλιέργεια κολπικού-αντιβιόγραμμα, τεστ κύησης, παρασιτολογική και καλλιέργεια κοπράνων και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχει αιματολογικός και βιοχημικός αναλυτής για τις υπόλοιπες βιοχημικές εξετάσεις. Το τηλ. του Μικροβιολογικού είναι:  2531059291.

Επιπλέον στη Μονάδα Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ. Κομοτηνής λειτουργεί Τμήμα ενεσοθεραπείας δωρεάν και φυσικοθεραπευτήριο με αρκετά όργανα, επίσης δωρεάν (τηλ. 2531059284).

Για οποιαδήποτε πληροφορία το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Γραφείο Κίνησης στο τηλ. 2531059290.
   
Εφόσον υπάρχουν οι παραπάνω Ιατρικές Υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ. στο Ι.Κ.Α. Κομοτηνής μπορεί ο κάθε ασφαλισμένος του Δημοσίου να εξυπηρετείται εκεί αντί να επισκέπτεται το Νοσοκομείο. 
Αξιοποιήστε τις Υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ. για την δική σας εξυπηρέτηση αλλά και για την αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Ν. Ροδόπης
Ο Πρόεδρος                                         Η Γ. Γραμματέας
 Ιωαννίδης Γεώργιος                                 Κασσέρη Ντίνα