GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέντιουμ στη Δράμα αλλά χωρίς το… «κληρονομικό χάρισμα» - Η πελάτισσα ήταν Αστυνομικός

Η δράστιδα προσποιούμενη το μέντιουμ παρείχε μελλοντολογικές προβλέψεις σε αστυνομικό – υποψήφια πελάτισσα, έναντι χρηματικής αμοιβής     ...

Η δράστιδα προσποιούμενη το μέντιουμ παρείχε μελλοντολογικές προβλέψεις σε αστυνομικό – υποψήφια πελάτισσα, έναντι χρηματικής αμοιβής    

Φαίνεται πως δεν είχε το «κληρονομικό χάρισμα» μια 61χρονη στη Δράμα που προσποιούμενη το μέντιουμ παρείχε μέσα στο σπίτι της μελλοντολογικές προβλέψεις, μιας και δεν ψυλλιάστηκε πως απέναντί της δεν είχε μια απλή πελάτισσα, αλλά μια Αστυνομικό! 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Δράμα, όταν κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, μια Αστυνομικός επισκέφθηκε την ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της ώστε να λάβει… απαντήσεις για το μέλλον της. 

Το μέντιουμ δεν κατάφερε να προβλέψει και τη σύλληψή του με τους Αστυνομικούς να πραγματοποιούν έφοδο και να «τσιμπάνε» την 61χρονη όταν παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ από την Αστυνομικό.

Στο εσωτερικό του σπιτιού της 61χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 τράπουλες και 4 φυλαχτά ενώ σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και επιβλήθηκαν φορολογικές παραβάσεις από αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. Δράμας. 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.