GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βασιλακάκης: «Όλα κρίθηκαν σε μία φάση»

Στην φάση όπου ο Χάρα άνοιξε το σκορ, στάθηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6. Περήφανος για την πορεία και ευχή για π...

Στην φάση όπου ο Χάρα άνοιξε το σκορ, στάθηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6. Περήφανος για την πορεία και ευχή για παραμονή Λουτσέσκου, από τον μέσω της Ξάνθης. 

Το καθοριστικό σημείο (45+1’), όπου ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, ήταν το σημείο κλειδί του τελικού για τον Θοδωρή Βασιλακάκη. Ο μέσος της Ξάνθης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως από μόνη της η παρουσία της Ξάνθης αποτελεί ένα μεγάλο βήμα. 

Παράλληλα, ευχήθηκε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας ο Ράζβαν Λουτσέσκου. 

Θοδωρής Βασιλακάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο: 
a«Ήμασταν καταπληκτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μπαίνει ένα γκολ σ’ αυτό το σημείο, δεν το περιμένεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το έχουμε δει και σε πολλά άλλα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας περίμενε τόσο καλούς ο Ολυμπιακός και ανέβηκε στο δεύτερο. Σίγουρα το ματς κρίθηκε στη φάση του 45+1’’». 

Για την πρώτη παρουσία της Ξάνθης σε τελικό Κυπέλλου: «Κρατάμε την εμπειρία, είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ομάδα να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει απ’ την αρχή με τον Λουτσέσκου και σίγουρα θα είμαστε πιο έτοιμοι για μεγάλες διοργανώσεις. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είμαστε ξανά σε μεγάλες διοργανώσεις». 

Για το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης: «Του εύχομαι τα καλύτερα. Θα ήθελα πολύ να μείνει. Αν, όμως, είναι να κάνει κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα του, του το εύχομαι. Ελπίζω να είναι μαζί μας του χρόνου, αυτό θα είναι καλό για μας». 

Για το τι τους είπε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς: «Μας είπε να μην σκύψουμε το κεφάλι, ότι ήταν επιτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ήταν κάτι που κερδίσαμε και όχι που χάσαμε και ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλή. Μακάρι να είμαστε εδώ και του χρόνου».