GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ι.Χ. βγήκε από τον δρόμο και τούμπαρε κοντά στη Γκιώνα – Βγήκε ζωντανή με κατάγματα η οδηγός!

-Αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης  -Επέστρεφε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της από την ε...

-Αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης 
-Επέστρεφε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της από την εργασία της το πρωί της Δευτέρας

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης με κατάγματα στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη κατέληξε το πρωί της Δευτέρας μια μέσης ηλικίας οδηγός, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. 

Το Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε η άτυχη γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η ίδια. Το όχημα τούμπαρε δυο φόρες και κατέληξε σε παρακείμενο χαντάκι.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.00 το πρωί της Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο της Ξάνθης με κατεύθυνση τη Γκιώνα. 

Η οδηγός κατάφερε να βγει ζωντανή από την ανατροπή του οχήματος και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ το πρωί της Τρίτης αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Από τις έως τώρα πληροφορίες η ζωή της δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. 

“Βροχή” τα ατυχήματα! 
Τις τελευταίες ημέρες πάντως καταγράφεται μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται στην περιοχή της Ξάνθης μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Τη Μεγάλη Εβδομάδα δύο νέοι άνδρες από το Τύμπανο έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη δυτική έξοδο της πόλης προς την Καβάλα, σκορπώντας τη θλίψη σε ολόκληρη την πόλη για τον άδικο χαμό τους ενώ λίγες ώρες αργότερα ένας, επίσης νέος, μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο μέσα στο κέντρο της πόλης. Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη και κρίθηκε αναγκαίο το να χειρουργηθεί άμεσα. 

Ακολούθησαν δύο τροχαία ατυχήματα, με υλικές μόνο ζημίες, με την ανατροπή δύο φορτηγών της ίδιας τουρκικής εταιρίας, την ίδια σχεδόν στιγμή, σε διαφορετικά σημεία της Ξάνθης, καθώς και μια σύγκρουση δύο οχημάτων στη Διομήδεια οπού και εκεί υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.