GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρήνος στην Ξάνθη! Τραγικό τέλος για δύο άνδρες από το Τύμπανο σε τροχαίο τη Μ. Τρίτη

-Το αυτοκίνητό τους βγήκε από τον δρόμο, τούμπαρε και σκοτώθηκαν  Στο πένθος βυθίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη η Ξάνθης για τον τραγικό θάνατο...

-Το αυτοκίνητό τους βγήκε από τον δρόμο, τούμπαρε και σκοτώθηκαν 

Στο πένθος βυθίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη η Ξάνθης για τον τραγικό θάνατο δύο νέων ανδρών σε τροχαίο ατύχημα στην έξοδο της πόλης προς την Καβάλα. 

Πρόκειται για τον 22χρονο Γιάννη Σαρίδη και τον 42χρονο Γιώργο Χαραλαμπίδη, από το Τύμπανο της Ξάνθης, οι οποίοι ξεψύχησαν στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν μαζί ενώ λίγο τις 3.00 τα ξημερώματα επέστρεφαν με Ι.Χ. στο Τύμπανο. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το Ι.Χ. τους, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να βρουν τραγικό θάνατο. 

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά, μιας και η ανατροπή ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο νέοι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα αγαπητά πρόσωπα με την είδηση του τραγικού θανάτου τους να σκορπά τη θλίψη σε όσους τους γνώριζαν, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να αντικαταστήσουν τις φωτογραφίες – προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαύρες εικόνες ως ένδειξη πένθους.