GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο Γενικό Συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών η Ελένη Αλατά

Η Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, εξελέγη μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (Ε.Ο.Τ.) στις αρχαι...

Η Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, εξελέγη μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (Ε.Ο.Τ.) στις αρχαιρεσίες εκλογές του Συνεδρίου της Ε.Ο.Τ. που διενεργήθηκαν  στις 29 Μαρτίου 2015.

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών και ατόμων με προβλήματα όρασης είναι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των τυφλών και διοικείται από το Γενικό Συμβούλιο που αποτελείται από  25 μέλη και το οποίο αποφασίζει και εκτελεί τις αποφάσεις.

Η Ελένη Αλατά μετά την εκλογή σης δήλωσε ότι με όλες τις δυνάμεις της, με ευθύνη προσοχή και αγωνιστικότητα θα προσπαθήσει να συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα του αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων, την άρση των αδικιών και τη βελτίωση της ζωής των τυφλών και των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Επίσης  η Ελένη Αλατά τόνισε ότι θα προβάλλει ακόμη περισσότερο τα θέματα και τα προβλήματα των τυφλών της Ακριτικής μας Θράκης.