GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ραδιο-Μαραθώνιος Αγάπης για το Γηροκομείο της Ξάνθης – Δείτε LIVE από τις 9.00 το πρωί!

-Διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά ο Ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του Ιδρύματος  -Συμμετέχει ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος της ...

-Διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά ο Ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του Ιδρύματος 
-Συμμετέχει ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος της Ξάνθης για ακόμη μια χρονιά στο εγχείρημα 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνεται “Ραδιομαραθώνιος Αγάπης” για την ενίσχυση του Γηροκομείου της Ξάνθης, τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος της Ξάνθης σε συνεργασία με τη διοίκηση του Γηροκομείου ενώνουν τις δυνάμεις τους από τις 9.00 το πρωί, συγκεντρώνοντας προσφορές αγάπης από πολίτες και φορείς της περιοχής. 

Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε δειλά, δειλά πριν από 4 χρόνια και πλέον έχει μετατραπεί σε θεσμό που στόχο έχει την ενίσχυση του πολύπαθου Ιδρύματος της πόλης. 

Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ξάνθης που αναμεταδίδουν από κοινού το ίδιο πρόγραμμα, ενώ οι πολίτες μπορούν να εκφράζουν την αγάπη τους, προσφέροντας χρήματα,  υλικά αγαθά αλλά και υπηρεσίες που έχει μεγάλη ανάγκη το Γηροκομείο, το οποίο ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής φύσεως. 

Οι Ραδιομαραθώνιοι των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν σημαντικά χρηματικά ποσά, που έδωσαν ανάσα ζωής στο Ίδρυμα, ενώ δεν είναι λίγοι οι πολίτες και οι φορείς που στηρίζουν το Γηροκομείο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με αντίστοιχες προσφορές. 

Φέτος, ο Ραδιομαραθώνιος φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ξάνθη FM100, από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 16.00 το μεσημέρι και θα αναμεταδοθεί από τα υπόλοιπα ραδιόφωνα της Ξάνθης, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και διαδικτυακά.

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ομάδες εθελοντών θα ξεχυθούν στους δρόμους της Ξάνθης συγκεντρώνοντας προσφορές, ενώ παράλληλα έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε διάφορα καταστήματα της πόλης, στα οποία επίσης μπορεί κανείς να καταθέτει χρήματα. 

Πρόκειται για τα εξής σημεία: 
Γερμανικός Φούρνος
Γραφείο Τελετών Ελευθεριάδης 
Εμπορικό Κέντρο Flamingo 
Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά 
Ζαχαροπλαστείο Τζούκα 
Κατάστημα Ξάνθης Μασούτης 1χλμ Ξάνθης – Πετεινού
Eurobank Μιχαήλ Βόγδου και Κεντρική Πλατεία
Κρεοπωλείο Κιουμουρτζή
Λογιστικό Γραφείο Καλταπανίδης – Εγγλεζάκης
Πρατήριο Άρτου “ Το ψωμί του παππού”
Φαρμακείο “Βολοβότση Βάγια” 

 *Τηλέφωνα επικοινωνίας για προσφορές (από τις 9.00 το πρωί της Μ. Τετάρτης)
25410-73023, 72305, 23144, 27871, 22256, 83768