GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Παναγιώτης Κεραμάρης ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στην ΑΜΘ!

-Ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές  Ο κ. Παναγιώτης Κεραμάρης είναι ο νέος Περιφ...

-Ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές 

Ο κ. Παναγιώτης Κεραμάρης είναι ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στην Ανατολική Μακεδονίας και Θράκη, όπως έγινε και επισήμως γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας. 

Ο κ. Κεραμάρης αναλαμβάνει καθήκοντα προϊστάμενου στη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος από την Ξάνθη. Είναι εκπαιδευτικός από τον Έβρο και είναι ο ένας από τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές των διορισμό των οποίων υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας κ. Τάσος Κουράκης. 

Στέλεχος των ΑΝΕΛ και υποψήφιος με τον Γιαννακίδη 
Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό Κοινωνική Συμμαχία του Άρη Γιαννακίδη, παρά το γεγονός βέβαια πως είναι στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Άλλωστε φαίνεται πως το κίνημα των ΑΝΕΛ τελικώς τον στήριξε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, παρά το γεγονός πως στο παρελθόν του είχε ασκηθεί κριτική για την επιλογή του να μην συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στις Περιφερειακές της ΑΜΘ αλλά στο αντίπαλο του κ. Γιαννακίδη. 

Ποιος είναι ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Γεννήθηκε το 1964, με καταγωγή από Λευκίμη Έβρου, έζησε και μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου.

Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. . Κατέχει πιστοποιητικό αθλητικής δημοσιογραφίας, πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ και γνωρίζει Αγγλικά.

Κατοικεί στην Αλεξ/πολη και εργάζεται σαν Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντής στο 7ο Δ.Σ. Αλεξ/πολης. Διετέλεσε διευθυντής του 1ου Δ.Σ. Αλεξ/πολης. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Α΄ και εργάστηκε σε τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους αλλά και σε ακαδημίες, μέλος του συλλόγου προπονητών Έβρου.

Υπήρξε μέλος σε διάφορα Δ.Σ. συλλόγων εκπαιδευτικών και καθηγητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και στο Δ.Σ. της ΟΚΠΕ, δωρητής οργάνων, εθελοντής αιμοδότης και ήταν μέλος του Δ.Σ. εθελοντών αιμοδοτών Αλεξ/πολης.

Είναι έφεδρος λοχαγός πεζικού.

Τέλος είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Σοφία Μανούση διοικητική υπάλληλο του ΔΠΘ και έχει δύο κόρες τη Δέσποινα 18 ετών και τη Μαρία 14 ετών.