GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτο! Ντελαπάρισαν 2 νταλίκες την ίδια ημέρα στην Ξάνθη σε διαφορετικά σημεία (+VIDEO)

-Τούμπαρε φορτηγό διεθνών μεταφορών προερχόμενο από την Τουρκία στην έξοδο της πόλης προς Κομοτηνή  -Με διαφορά λίγων λεπτών και 2ο ατύχη...

-Τούμπαρε φορτηγό διεθνών μεταφορών προερχόμενο από την Τουρκία στην έξοδο της πόλης προς Κομοτηνή 
-Με διαφορά λίγων λεπτών και 2ο ατύχημα στην Ξάνθη με άλλη νταλίκα της ίδιας εταιρίας!

Δύο απίστευτα ατυχήματα σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Ξάνθη, όταν ντελαπάρισαν δύο μεγάλες μεταφορικές νταλίκες γνωστής μεταφορικής εταιρίας από την Τουρκία.

Το πρώτο ατύχημα σημειώθηκε στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής λίγο μετά τις 7.00 ενώ την ίδια σχεδόν στιγμή ακόμη μια νταλίκα της ίδιας εταιρίας ανετράπη πάνω στην Εγνατία Οδό στην έξοδο της ΣΕΒΑΘ με κατεύθυνση την Κομοτηνή.

Έκοψε τον δρόμο!
Ένα φορτηγό όχημα από την Τουρκία ανετράπη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής, στην ανατολική έξοδο της πόλης. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός της νταλίκας,  που πραγματοποιούσε δρομολόγιο μεταφοράς προϊόντων, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να τουμπάρει και να κλείσει εντελώς το ένα ρεύμα του δρόμου. Το όχημα είχε κατεύθυνση την πόλη της Κομοτηνής, ενώ παρά τη σφοδρή ανατροπή, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο φορτηγό, ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος χωρίς να τραυματιστεί. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο αρχικά με 4 άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ανέλαβαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων, μιας και βγήκε εκτός χρήσης το ένα ρεύμα του δρόμου στο ύψος του ατυχήματος και τα διερχόμενα Ι.Χ. έκαναν χρήση παράκαμψης. 

Στο σημείο κλήθηκε γερανοφόρο όχημα για την ανέγερση της νταλίκας ενώ ο οδηγός δεν μπορούσε να διανοηθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί. Πάνω στο οδόστρωμα ήταν ορατά τα σημάδια από το δυνατό φρενάρισμα του οχήματος λίγα μέτρα πριν την ανατροπή του.

Στην έξοδο της ΣΕΒΑΘ το δεύτερο ατύχημα !
Με διαφορά λίγων λεπτών ντελαπάρισε ακόμη ένα φορτηγό όχημα της ίδιας εταιρίας στην έξοδο της Εγνατίας Οδού στον κόμβο των Βαφέικων, με κατεύθυνση την Κομοτηνή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως πρόκειται για νταλίκα της ίδιας εταιρίας η οποία μετέφερε τα ίδια προϊόντα. Η νταλίκα ανετράπη αριστερά του οδοστρώματος ενώ στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν η Τροχαία αλλά και συνεργείο της Εγνατίας Οδού.