GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ασύλληπτο τροχαίο στην Ξάνθη – Ι.Χ. “όργωσε” άσφαλτο και χωράφι και πήδηξε ένα χαντάκι (+VIDEO)

-Βγήκαν σώοι αλλά με τραύματα οδηγός και συνοδηγός στην Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας -Πρόκειται για ακόμη ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο τροχαίο ατύ...

-Βγήκαν σώοι αλλά με τραύματα οδηγός και συνοδηγός στην Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας
-Πρόκειται για ακόμη ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα που σημειώνεται στην περιοχή 

Ένα ακόμη ασύλληπτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας, στο ύψος της δυτικής εισόδου στην πόλη, με την εμπλοκή δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων τα οποία συγκρούστηκαν σφοδρά. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα δύο οχήματα κινούμενα με διαφορετική κατεύθυνση συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να ακολουθήσει τρελή πορεία και να καταλήξει μέσα σε παρακείμενο αγρόκτημα. 

Ο οδηγός του οχήματος, ένας μέσης ηλικίας άνδρας από την Κεντητή, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο από τη σύγκρουση με αποτέλεσμα να “οργώσει” με το Ι.Χ. του τον δρόμο καθώς και το χωράφι που βρισκόταν δεξιά του οδοστρώματος και να καταλήξει μέσα σε αυτό, με αντίθετη μάλιστα κατεύθυνση από την αρχική του και αφού πρώτα ανετράπη πάνω από ένα χαντάκι. 

Μέσα στο όχημα εκτός του οδηγού βρισκόταν και η ηλικιωμένη μητέρα του ενώ και οι δύο κατάφεραν παρά την τρελή κούρσα που ακολούθησε το Ι.Χ. να βγουν ζωντανοί από το αυτοκίνητο. Ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μιας και τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ελαφρά. Για την απομάκρυνση του οχήματος απαιτήθηκε η επέμβαση γερανοφόρου οχήματος μιας και ήταν αδύνατη η προσέγγισή του με διαφορετικό τρόπο. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Τροχαία Ξάνθης που διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.