GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγριος καυγάς για μια γυναίκα στην Ξάνθη – Την “έκλεψε” για να την παντρευτεί αλλά έπεσε... ξύλο!

-Άναψαν τα αίματα στον οικισμό του Δροσερού της Ξάνθης όπου έγινε κυριολεκτικά το έλα να δεις  Άγριος καυγάς ξέσπασε στον οικισμό του ...

-Άναψαν τα αίματα στον οικισμό του Δροσερού της Ξάνθης όπου έγινε κυριολεκτικά το έλα να δεις 

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης για τα μάτια μιας γυναίκας πριν από μερικές ημέρες, ο οποίος μάλιστα κατέληξε σε σύρραξη! 

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα ξαφνικά εξαφανίστηκε με τους δικούς τους να ανησυχήσουν πως κάτι τις είχε συμβεί. Οι ημέρες περνούσαν και η ίδια δεν έδινε σημεία ζωής, με τους συγγενείς της να πιστεύουν πως έχει εξαφανιστεί. 

Ωστόσο και ενώ είχε περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας χωρίς η ίδια να εμφανιστεί, συγγενικά της πρόσωπα πληροφορήθηκαν πως την είχε “κλέψει”... ο μέλλον πεθερός της ο οποίος μάλιστα την κρατούσε μέσα στο σπίτι του! 

Οκτώ άτομα μετέβησαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι όπου βρισκόταν έγκλειστη η νεαρή κοπέλα, βρίσκοντας εκεί και τον “μέλλον” πεθερό της τον οποίο και ξυλοκόπησαν άγρια. 

Πτυχές της ερωτικής αυτής ιστορίας αγάπης, που κατέληξε ωστόσο σε άγριο καυγά, φαίνεται πως θα παραμείνουν άγνωστες, ωστόσο ο καυγάς θα μείνει σίγουρα αξέχαστος.