GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυο 8χρονα αγοράκια έκοψαν από το... χαρτζιλίκι τους για να ενισχύσουν το Γηροκομείο στην Ξάνθη

-Προσέφεραν 20 ευρώ, τρόφιμα και λάδι στο πολύπαθο Ίδρυμα κατά τη διάρκεια του Ραδιο-Μαραθωνίου  -Συμβολικές προσφορές και στη μνήμη τ...

-Προσέφεραν 20 ευρώ, τρόφιμα και λάδι στο πολύπαθο Ίδρυμα κατά τη διάρκεια του Ραδιο-Μαραθωνίου 
-Συμβολικές προσφορές και στη μνήμη των δύο ανδρών από το Τύμπανο που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο 
-Οι συγκινητικές στιγμές της φετινής διοργάνωσης που άφησαν άφωνους τους παρουσιαστές 

Ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος, δύο αγοράκι μόλις 8 ετών, κατάφεραν να κλέψουν φέτος την παράσταση κατά τη διάρκεια του Ραδιο-Μαραθωνίου για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Τα δύο παιδιά, αν και δεν θέλησαν να βγουν στον ραδιοφωνικό αέρα, τηλεφώνησαν κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του πολύπαθου Ιδρύματος της πόλης, καταθέτοντας τις προσωπικές τους προσφορές με τους παρουσιαστές να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. 

Ο πρώτος προσέφερε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, από τις προσωπικές του οικονομίες, ενώ ο δεύτερος από την ίδια “πηγή εσόδων” επέλεξε να προσφέρει τρόφιμα και λάδι για τις ανάγκες του Ιδρύματος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανήλικα παιδιά επιλέγουν βάλουν χέρι στις οικονομίες τους και στο χαρτζιλίκι που τους δίνουν οι γονείς τους για να στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης του Γηροκομείου, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 4η συνεχή χρονιά, ωστόσο η κίνησή τους κάθε φορά συγκινεί και ξαφνιάζει ευχάριστα. 

Χρήματα στη μνήμη των θυμάτων 
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου υπήρξαν και προσφορές στη μνήμη των δύο νεαρών που σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στη δυτική έξοδο της πόλης προς Καβάλα. Πρόκειται για τους δύο άνδρες, 22 και 42 ετών από το Τύμπανο, που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε. Συγγενικά τους πρόσωπα επέλεξαν να καταθέσουν προσφορές, διατηρώντας την ανωνυμία τους, στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων ανδρών η είδηση του θανάτου των οποίων βύθισε στο πένθος την πόλη. 

Για ακόμη μια χρονιά δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που πρόσφεραν από το υστέρημά τους, καταθέτοντας όσα χρήματα ή υλικά ή ακόμη και υπηρεσίες μπορούσε ο καθένας με την ανταπόκριση των πολιτών αλλά και των φορέων να είναι συγκινητική. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, μόνο από τις τηλεφωνικές προσφορές ξεπέρασαν τις 9.000 ευρώ, δόθηκαν για να πληρωθεί το Δώρο Πάσχα των εργαζομένων του Ιδρύματος στους οποίους οφείλονται μισθοί μέχρι και 9 μηνών. 

*Προσφορές για το Γηροκομείο μπορεί κανείς να κάνει στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR 7401723580005358060958939
EUROBANK: IBAN GR 102601270000710200217735