GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε επιδειξία στο κέντρο της Ξάνθης – Έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκα!

-Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να αναστατώσει την πόλη της Ξάνθης  Έναν επιδειξία συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Ξάνθη λίγο μ...

-Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να αναστατώσει την πόλη της Ξάνθης 

Έναν επιδειξία συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Ξάνθη λίγο μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης την Τετάρτη 25 Μαρτίου. 

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια γυναίκα μόλις τελείωσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας αρχικά φέρεται, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό, να θώπευσε την γυναίκα με την ίδια να γυρνά για να δει τι συμβαίνει και να αντικρίζει το αποτρόπαιο θέαμα. 

Η γυναίκα φανερά σοκαρισμένη από το περιστατικό ειδοποίησε τις Αρχές και 4 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στην κεντρική πλατεία αναζητώντας μέσα στο πλήθος τον επιδειξία. Μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία με την υπόθεση να λαμβάνει πλέον την δικαστική οδό. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι αντίστοιχο στην πόλη, μιας και πριν από λίγους μήνες επικρατούσε αναστάτωση στην περιοχή γύρω από το πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου είχαν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά. Μάλιστα, πριν από λίγες μόλις ημέρες συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της πόλης, ενώ και στο παρελθόν έχουν οδηγηθεί στο Τμήμα άνδρες για αντίστοιχες πράξεις.