GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βραβεύτηκε ο στρατιωτικός που βρήκε 3.000 ευρώ στην Ξάνθη και τα παρέδωσε (+VIDEO)

-Σε ειδική τελετή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο Τον στρατιωτικό κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν από μερικέ...

-Σε ειδική τελετή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο

Τον στρατιωτικό κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρήκε 3.000 ευρώ έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ξάνθη και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε στην Αστυνομία, βράβευσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Το περιστατικό είχε αναδείξει το ThrakiToday.com με την πράξη του  στρατιωτικού, που έλκει την καταγωγή του από τη Μάνδρα, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μάλιστα και το ενδιαφέρον του Υπ. Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος αποφάσισε να τον βραβεύσει σε ειδική τελετή. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο στρατιωτικός αρνήθηκε να παραλάβει ακόμη και τα εύρετρα, ενώ τα χρήματα άνηκαν σε έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον οποίο και παραδόθηκαν. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τίμησε τον ΕΠΟΠ Λχία (ΠΖ) Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος βρήκε έξω από τράπεζα και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ, χωρίς να δεχθεί ούτε τα εύρετρα που προβλέπονται.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παραδίδοντάς του τον Θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είπε τα εξής:

«Θέλω να σας συγχαρώ για την πράξη σας, η οποία, όσο και αν φαίνεται λογική, όσο και αν φαίνεται απλή, έχει ιδιαίτερη σημασία. Γνωρίζω, ότι παρότι η οικονομική κατάσταση και η δική σας και της οικογένειάς σας είναι δύσκολη, όχι μόνο παραδώσατε το ποσό, αλλά αρνηθήκατε να πάρετε και τα εύρετρα. Εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκ μέρους του ελληνικού λαού, θέλω να σας συγχαρώ δημόσια που δείξατε το ήθος του Έλληνα Υπαξιωματικού, του Έλληνα Στρατιώτη. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Σας απονέμω από την καρδιά μου τον Θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και έχω δώσει ήδη εντολή να μετατεθείτε άμεσα στον τόπο κατοικίας σας. Θερμά συγχαρητήρια. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε, γιατί αποδεικνύετε τι σημαίνει Έλληνας Στρατιώτης».  Ο ΕΠΟΠ Λχίας (ΠΖ) είπε τα εξής: «Είναι τιμή μου που σας έκανα υπερήφανους».





Δεν υπάρχουν σχόλια