GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μένει στο παιχνίδι η Skoda Ξάνθη - Με γκολάρα του Κλέιτον επικράτησε του Ατρόμητου!

Σε ένα απ’ τα κρισιμότερα ντέρμπι για την είσοδο στα πλέι οφ η Ξάνθη έγινε απόλυτη κυρίαρχος και επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου -με γκολ...

Σε ένα απ’ τα κρισιμότερα ντέρμπι για την είσοδο στα πλέι οφ η Ξάνθη έγινε απόλυτη κυρίαρχος και επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου -με γκολάρα του Κλέιτον (49')- μένει δυναμικά στο παιχνίδι της πεντάδας. 

Μια ακόμα πειστική παράσταση έδωσε στην έδρα της η Ξάνθη, που έκανε ό,τι πρέπει για να συνεχίσει σε τροχιά πεντάδας, επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου στην 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, παρότι τα βρήκε σκούρα μπροστά στην άμυνα των Περιστεριωτών, τους άφησε ελάχιστα περιθώρια για το τρίποντο και με φοβερό γκολ του Κλέιτον πανηγύρισε το τρίποντο που έβαλε ξανά «φωτιά» στη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ. 

Η Ξάνθη ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται τυπικά στην όγδοη θέση με 43 βαθμούς, όμως εκκρεμούν οι τρεις απ’ το αναβληθέν ματς με τον ΟΦΗ, ο οποίος αποσύρθηκε απ' το πρωτάθλημα. 

Οι δηλώσεις των προπονητών
Νίκος Νιόπλιας (Ατρόμητος): «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι φαινόταν από την αρχή ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες όποια ομάδα σημείωνε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε. Στο β’ μέρος δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε τους γηπεδούχους και με την έδρα τους αλλά και την εξυπνάδα τους κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι. Ήταν μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες.»

Ραζβάν Λουτσέσκου (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το σημερινό, γνωρίζαμε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί πραγματικά έκαναν μία καλή δουλειά. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, σκοράραμε στην επανάληψη και είχαμε άλλες τρεις ευκαιρίες για να «κλειδώσουμε» το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία στο α’ μέρος αλλά εμείς είχαμε επιθετικότητα και ήμασταν καλύτεροι. Και νομίζω πως στο τέλος υπήρχε κάποια ένταση λόγω του ότι σκεφτόμασταν το σκορ περισσότερο και όχι λόγω της πίεσης του αντίπαλου. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με μία καλή νοοτροπία από μέρους μας, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα στο οποίο έχουμε μόνο δύο ήττες. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα θέλει να παλέψει τα παιχνίδια και για το αποτέλεσμα και για την περηφάνια της. Προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια μετά το διήμερο ρεπό. Θέλουμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και αυτό συμβαίνει μόνο αν δουλεύουμε.»